Няма по-красив начин да изразите своята обич и уважение, от това да подарите изящни сребърни бижута. Те не са просто бляскави аксесоари, а истински символ на специалните моменти и емоции. Ние от Capino ще Ви запознаем с различните видове за различните поводи – рождени дни, годишнини, Коледа и други специални събития. Тук ще прочетете как може да направите Вашия подарък още по-незабравим и специален.

Сребърни бижута за рождени дни

Изборът за този специален ден пресъздава връзката между Вас и обичания човек. Пръстени с камъни са символ на близост и сплотяване. Колие със специална висулка би бил един страхотен подарък за рожден ден или юбилей, а защо не и обеци? Тук ще откриете няколко предложения от нас:

 • Пръстени с цирконий: изразете Вашата обич с този красив камък, който символизира сила и страст.
 • Обеци: те са нежни и елегантни и са подходящи за всяка дама и ще добавят изтънченост към визията ѝ.
 • Колие с цирконий: изберете колие с камъни цирконий. Това е един неповторим и ценен подарък, който ще накара рожденика да се почувства специален.

Сребърни бижута за годишнини

Изборът на модел с определен стил и дизайн са начин да изразите любовта и уважението си към получателя. Сребърните бижута са перфектният подарък, защото са вечни и запечатват незабравимите моменти с любимия човек. Годишнините са специални, затова, ние от Capino.bg, Ви предлагаме няколко идеи:

 • Модели с гравировка: гравирайте дата, инициали или послание, което да направи Вашия подарък наистина специален.
 • Колиета с медальон сърце: изберете подходяща снимка или послание и я поставете в медальон с формата на сърце. 
 • Различни видове в комплект: това е един перфектен начин да изразите любовта си към Вашата половинка. Различните модели в комплект се допълват перфектно и ще отиват на всяка елегантна дама.

Сребърни бижута за Коледа и Нова Година

Настроението е винаги приповдигнато през зимните празници Коледа и Нова Година, което Ви дава възможност да изненадате любим човек с красиво сребърно бижу. Тук ще Ви вдъхновим с няколко идеи за перфектния Коледен или Новогодишен подарък: 

 • Обеци и пръстени във формата на снежинки: те са перфектни за зимата и със сигурност ще Ви донесат празнично настроение.
 • Синджири: синджирите са универсални и са прекрасен подарък за зимните празници.
 • Специално колие: колие с висулка във формата на звезда, кръст или снежинка.

Сребърни бижута за други специални поводи

Независимо дали става дума за абитуриентски бал, романтичен обяд или просто искате да накарате някого да се почувства специален – сребърните бижута са винаги добър избор. В тази част от статията ще намерите няколко идеи за специални изненади:

 • Елегантни обеци: те са перфектният подарък за абитуриентски бал или специален повод и със сигурност ще накарат всеки да се почувства специален. 
 • Красиви брошки: гравирайте послание или дата върху брошка и направете изненадата си незабравима.
 • Колие с цирконий и полускъпоценни камъни: това ще персонализира Вашата изненада и ще я направи още по-специална.

Сребърни бижута за приятелство и любов 

Те не се подаряват само за специални поводи, те могат да бъдат символ на приятелство и любов. Ако искате да направите приятелството си или връзката си по-специална – подходящ избор биха били:

 • Талисмани – талисмани с различни форми и дизайни, които да напомнят на любимия човек, че Вие ще сте винаги до него и ще го подкрепяте.
 • Пръстен – той може да бъде с формата на преплетени сърца, халки или безкрайност. Изразете своята любов и накарайте приятел или любим да се почувства специален.
 • Колие – колие с плочка, на която може да гравирате дата, послание или инициали. 

Всеки специален повод е причина да изразим любовта и уважението си към хората, които ценим. Сребърните бижута са перфектният начин да изразите чувствата си и да направите всеки празник незабравим. Те са елегантни, стилни и ще донесат позитивни емоции на всеки, който ги получи за подарък. Те винаги са подходящи за подарък и със сигурност ще укрепите и заздравите връзката си с човека, на когото ги подарявате.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *